Campus Olimpic

În activitatea mea de 15 ani, pentru dezvoltarea și promovarea orașului, am organizat și susținut nenumărate competiții și evenimente sportive locale, naționale și internaționale.
Așa am aflat problemele sportivilor și antrenorilor constănțeni.
În viziunea mea de primar al Constanței vreau să încurajez sporturile de masă și performanță; de aceea îmi propun să realizăm la Constanța un Campus Olimpic pentru toate disciplinele sportive și pentru ateliere de creație.
Pe o suprafață de 75 ha, în zona situată între Cora-Brătianu-Abator-Gară, vom amenaja un Campus Olimpic modern, care va oferi și asigura facilități, infrastructură cu ZERO chirie și utilități pentru toate asociațiile și cluburile sportive și pentru toate disciplinele sportive, de la sportul pe apă,sportul cu mingea, hipism, drive range, starting, circuit de karting, precum și pentru ateliere de creație.
Uniunea Europeană acordă fonduri substanțiale, pentru reconversia siturilor industriale abandonate, iar la Constanța trebuie sa atragem resurse din aceste fonduri pentru a încuraja și susține sportul și competițiile pentru tânăra generație și pentru sportivii constănțeni.